Lataa (1.94MB)

The Hindu Tietoja

Editors 'luokitus
     
The Hindu Erittelyt
Versio:
3.4.4
Tiedostokoko:
1.94MB
Lisätty:
29. marraskuuta 2017
Päivämäärä vapautetaan:
17. kesäkuuta 2013
Hinta:
Free
Käyttöjärjestelmä:
Android,
Lataukset viime viikolla:
203
Lisävaatimuksia
Ei mitään

The Hindu v3.4.4

Lue uutisia ja artikkeleita yhdestä Intian ja # 039-maiden arvostetuimmista sanomalehdistä

The Hindu Kuvakaappauksia


The Hindu Editors 'luokitus

FromKasturi and Sons Ltd.:Nyt Intian arvostetuimmista sanomalehdistä, Hindu tunnetaan klassisesta mutta nykyaikaisesta muotoilustaan ​​ja sen aitoista ja uskottavasta journalismista. Hindu Android-sovellus tukee tätä mainetta ja tarjoaa runsaan kokemuksen ja kattavuuden, jota harvat mediamerkit voivat sopia. Hindu-sovelluksen kohokohdat: - Breaking uutiset ja huippupisteet sekä syvällinen analyysi ja mielipiteet - Muokkaa kotisivusi ja saat uutisia valitsemastasi kaupasta - Pyyhkäise saadaksesi seuraavan artikkelin - Merkitse artikkelit kuten "Suosikit" offline-lukemiseen - Jaa tarinoita ystävien kanssa haluamasi verkon tai sovelluksen kautta - Napauta suosituimpia ja kommentoituja artikkeleita - Näytä ja lähetä kommentteja Uusimmat muutokset: Versio 1.21
Lataa (1.94MB)






Similar Suggested Software

Lyhyt uutinen 8 intialaisessa kielessä andamp; Englanti; Lähetä ilmainen tekstiviesti missä tahansa mobiililaitteessa Intiassa .

SmartNews

     

Sinun uutiset minuutissa. Zero latausaika, kaunis käyttöliittymä

Intian logistiikka-alan uutiset Tänään on Uutisten sulatusohjelma, joka tarjoaa uusimmat uutiset ja päivitykset Intian kuljetuksista ja logistiikasta ..

JK News Observer

     

JK News Observer -sovellus on täysin suunniteltu uudella ulkoasulla, joka tuo sinulle enemmän sisältöä, enemmän personointia ja parempaa ..

Swatantra Samachar

     

Toimittajamme pitävät luotettavimpia, tärkeimpiä, mielenkiintoisimpia ja trendikkäimpiä uutisia- Voit valita, mitkä aiheet ovat sinulle tärkeimpiä

Hanki viimeisimmät uutiset missä tahansa 24/7. Kuluta vähemmän Internetissä