Last ned

Coderslang: Learn programming Om

Editors 'rating
     
Coderslang: Learn programming Spesifikasjoner
Versjon:
0.4.2
Dato lagt:
4. februar 2020
Dato løslatt:
3. februar 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 5.0 og nyer

Coderslang: Learn programming v0.4.2

Gratis programmeringsquizer og en samling programmeringsmateriell for nybegynnere og profesjonelle venter på deg på Coderslang. EN..

Coderslang: Learn programming Skjerm


Coderslang: Learn programming Editors 'rating

Gratis programmeringsquizzer og en samling programmeringsmateriell for nybegynnere og profesjonelle venter på deg på Coderslang! En unik mulighet til å forberede seg til intervjuer grundig, lære det grunnleggende om programmering, konsolidere kunnskap og praksis på virkelige prosjekter. Du vil finne svakhetene dine og gjøre dem til en sterk del av kunnskapen din.

Lær programmering med et stort fellesskap av programmerere. Hver dag lages nye kurs og materialer for å forbedre utviklerens ferdigheter. Studer kurs og du vil bli en skikkelig utvikler!

De viktigste fordelene:

Gratis detaljerte løsninger for alle tester. Utviklerne våre, basert på deres egen erfaring og erfaringene fra kollegaene, har valgt de vanligste spørsmålene for deg og presentert dem på våre gratis programmeringskurs. Stor mulighet til å forberede deg på et programmeringsintervju!


Last ned






Similar Suggested Software

Learn C#

     

Weand # 039; flytter til vår nye gratis Alt-i-ett-app. Få den her: https: //play.google.com/store/apps/details.idcom.sololearn ..

GITLearning er en online læringsplattform som hjelper alle å lære virksomhet, programvare, teknologi og kreative ferdigheter for å oppnå personlige og ..

Owksape

     

Owksape er en morsom ny læringsplattform for Lakota -språket

Java Prowess er appen for å lære objektorientert programmeringssystem ved hjelp av Java, som inkluderer grunnleggende, mellomliggende og noen forhånds Java ..

Python er et generellt programmeringsspråk på høyt nivå

Lær Python i et sterkt forbedret læringsmiljø med flere leksjoner, reelle øvelsesmuligheter og fellesskapsstøtte