Last ned

Best Gold Detector for Android Om

Editors 'rating
     
Best Gold Detector for Android Spesifikasjoner
Versjon:
1.3
Dato lagt:
21. februar 2020
Dato løslatt:
10. juli 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 4.0.3 og nyer

Best Gold Detector for Android v1.3

I dag skal jeg introdusere Beste gulldetektor for Android-enheter og skanneapp for gulldetektorer som er veldig fordelaktig for deg å finne din ..

Best Gold Detector for Android Skjerm


Best Gold Detector for Android Editors 'rating

I dag skal jeg introdusere Beste gulldetektor for Android-enheter og skanneapp for gulldetektorer som er veldig fordelaktig for deg å finne ditt gullmateriale. Beste gulldetektor for Android er ikke bare nok for gull, det kan også oppdage alle slags ting av edelt metall. Det meste gull brukes av damer som ringer halskjeder og hårringer. Så vi kan enkelt si at denne gulldetektor-skanneren for Android kan hjelpe deg med å finne ditt dyrebare gullmateriale.

Så, etter å ha slått på mobilenheten din, så flytt gadgeten rundt på rommet ditt eller stedet der du mistet den dyre tingen din. Beste gulldetektor for Android er å inneholde en graf som er designet i den, og den vil vise deg frekvensen når du er i nærheten av metall saken som går tapt fra deg. Beste gulldetektor for Android graf vil også vise deg på skjermen de forskjellige frekvensene av metall. Fra gulldetektor-skanner kan du enkelt gjette deg for hvilken frekvens som samsvarer med ditt relative metall som gullsølv eller andre metaller.


Last ned






Similar Suggested Software

android Root NO PC

     

Root android uten PC .

Dette programmet gjør kommunikasjon mellom smart TV og mobiltelefoner .

Miracast

     

Rask og enkel Miracasting i støttede enheter for skjermdeling over Wifi .

Vi kommer igjen med en annen fantastisk ide som er som Gold Finder Detector Android app

Beste strålingsdetektor, gassmåler, EMF-detektor er den beste appen for stråling, EMF-deteksjon som brukes av mennesker for å måle sikkerheten ..

Speil skjermen på Android-telefonen til smart-TV sammen med Audio Video