Hent

Wellsite Navigator NorthDakota Om

Editors 'rating
     
Wellsite Navigator NorthDakota Specifikationer
Version:
4.18
Dato tilføjet:
22. januar 2020
Dato frigivet:
22. januar 2020
Pris:
Purchase
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Android 4.0 og nyer

Wellsite Navigator NorthDakota v4.18

Wellsite Navigator North Dakota giver brugerne mulighed for at søge, kortlægge og rute til brøndsider i staten North Dakota

Wellsite Navigator NorthDakota Screenshots


Wellsite Navigator NorthDakota Editors 'rating

Wellsite Navigator North Dakota giver brugerne mulighed for at søge, kortlægge og rute til brøndsider i staten North Dakota. Indtast blot et brønde- / operatørnavn / API-nummer eller -adresse ved hjælp af North Dakota Land Grid.og forsynes med vejvise-retninger til den ønskede brønd / placering. Brøndinformation opdateres regelmæssigt (generelt månedligt).

Denne app giver dig også mulighed for at "Vis brønde", der viser brønde omkring et bestemt sted. Du skal blot søge efter en bestemt brønd, og ud over at være i stand til at rute til den brønd, kan du se brønde placeret omkring brønden, som du har indtastet i søgefeltet. Denne nye funktion hjælper med at give yderligere oplysninger til brugeren, når du dirigerer til flere brønde i et bestemt område. Når funktionen Show Wells er valgt, vil du også kunne vælge disse yderligere brønde for at kunne se navnet på brønden, rute til brønden ud over at være i stand til at gemme de ekstra brønde som en favorit.


Hent






Similar Suggested Software

LandGlide

     

Udforsk kort over USA med overlejrede pakke grænser og attributter på over 140 millioner ejendomme i 2708 U

BikeDekho

     

BikeDekho App er et nyttigt værktøj til dem, der ønsker at købe / sælge en tohjule