Hent

SalezShark - CRM Software | Sales Automation App Om

Editors 'rating
     
SalezShark - CRM Software | Sales Automation App Specifikationer
Version:
3.2.8
Dato tilføjet:
26. december 2020
Dato frigivet:
5. december 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Androi

SalezShark - CRM Software | Sales Automation App v3.2.8

SalezShark - CRM-software er designet til at styre alle dine manuelle opgaver, aktivitetsopdatering, salgsautomation, fakturering, daglig timeseddel, e-mail ..

SalezShark - CRM Software | Sales Automation App Screenshots


SalezShark - CRM Software | Sales Automation App Editors 'rating

SalezShark - CRM-software er designet til at styre alle dine manuelle opgaver, aktivitetsopdatering, salgsautomatisering, fakturering, daglig timeseddel, e-mailmarkedsføring, marketingautomatisering, supportsystem, opgavestyring, spore dit salg, salgsprognose og meget mere på en enkelt platform . Vi forstår forretningens natur, og enhver virksomhed har forskellige krav.

Lever hurtigere resultater med tjenester, der er skræddersyet til dine forretningsbehov. Du kan tilpasse funktionerne i dit salgsdashboard efter kravene i din virksomhed.

Vi har de laveste implementeringsomkostninger på markedet og en absolut minimumsomkostning på kun $ 20 / bruger / måned. Bliv opdateret med realtidsadvarsler om afventende opgaver direkte på dit salgsdashboard. Få salgsindsigt fra hvor som helst og tag kritiske beslutninger om vigtige målinger uden forsinkelse.


Hent






Similar Suggested Software

Express Invoice Free er en nem fakturerings- og faktureringsapp for forretningsfolk på farten for nemt at oprette og spore fakturaer, tilbud og salg ..

Dit forretningsregnskabssystem er nu i lommen ..

Nu er det let at registrere din forretningstransaktion, der er fakturering, regninger, udgifter, køb og lønningslister i online software

AccountPe fungerer som din digitale forretningsassistent og hjælper dig med at administrere din lagerbeholdning, klient, daglig salg, fakturering, tilbud og loyalitet ..

CRM Software App

     

CRM-forretningssoftware-app hjælper med at administrere daglige forretningsaktiviteter let

RHINO er en simpel forretningsapp, der hjælper dig med at administrere dine kunder, salg, job, timesedler, udgifter, dokumenter, teamdagbøger, fakturering ..