Hent

Home Inspection Software Om

Editors 'rating
     
Home Inspection Software Specifikationer
Version:
0.2.2
Dato tilføjet:
26. maj 2021
Dato frigivet:
26. februar 2017
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Home Inspection Software v0.2.2

Smart Home Inspection Software andamp; Marketingstøtte til den moderne boliginspektør

Home Inspection Software Screenshots


Home Inspection Software Editors 'rating

Moderne, hurtig, brugervenlig software til hjemmeinspektion fra Spectora. Mac og pc-kompatibel. Spectora-inspektionsappen til mobile hjem er designet til at synkroniseres problemfrit med din Spectora desktop-hjemmeinspektionssoftware. Spectora er software til hjemmeinspektion til den moderne boliginspektør. Vi kombinerer vores intelligente hjemmesynsrapportskrivningssoftware med marketingstøtte og rådgivning i agenturklasse for at hjælpe boliginspektører med at vokse deres forretning gennem online-kanaler og henvisninger til ejendomsmæglere. Moderne boliginspektører skal have en hurtig og brugervenlig rapportforfatter, der udsender nyttige hjemmeinspektionsrapporter, som agenter og købere elsker. Sig farvel til tekstvægge, som klienter afskyr. Hej en smuk, billedcentreret hjemmeinspektionsrapport, der er let at skabe og let at navigere i. Uanset om du har en Mac eller pc, iPhone, Android eller Windows-telefon eller -tablet, er Spectora den bedste hjemmeinspektionsrapportsskrivningssoftware, der giver en oplevelse på linje med hvad duandapos; vi har forventet af moderne software og apps. Spectora Mobile Home Inspection-softwarefunktioner: Cloud-synkronisering, så itandapos; s på dit skrivebord, når du kommer hjem. Enkelt, rent layout og navigation. Gem standardkommentarer til enhver sektion, vare eller defekt (stor tidsbesparelse for almindelige anbefalinger og kamp; mangler.). Kan tilpasses, så det passer til din arbejdsgang. Fotoredigerer med pile / cirkler for at påpege mangler. Flere fotos pr. Defekt. Store trykmål. Brødsmuler til hurtig navigation Spectora Mobile kræver en Spectora-konto. Gratis forsøg til rådighed uden risiko. https: //www.spectora.comLær hvordan Spectora Home Inspection-platformen kan spare dig for tid og udvide din boliginspektionsvirksomhed - ingen gimmicks.


Hent






Similar Suggested Software

Keramik Barns sagkyndigt udformet kollektioner tilbyder en widerange stilfuld indendørs .

MD Fast Delivery

     

Nogle gange kan du spørge andquot; Hvordan kan jeg købe mad uden at forlade hjemmet ?

Find dit drømmehjem i smukke nordlige eller sydlige Carolina

Nyd din gåtur gennem min app til alle dine ejendomsbehov

Hanwha Techwin Inc.'s Wisenet SmartCam-app er knyttet til vores Smart Home Camera og muliggør nem hjemmeovervågning, når som helst, uanset hvor du..

Christies International Real Estate samler verdens førende ejendomseksperter, dedikeret til at levere den højeste kvalitet af personlig..