Hent

Prank Fake Call Om

Editors 'rating
     
Prank Fake Call Specifikationer
Version:
1.0.1
Dato tilføjet:
25. maj 2022
Dato frigivet:
12. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver Android 4.1 og nyer

Prank Fake Call v1.0.1

Prank fake Call er den mobile håndsving- og fup-app til det berømte prank-opkald direkte til dine venners mobiler - prank-opkald dem med et klik på et..

Prank Fake Call Screenshots


Prank Fake Call Editors 'rating

Prank fake Call er den berømte prank-opkalds mobile håndsving- og fup-app direkte til dine venners mobiler - prank-opkald dem med et klik på en knap.

Vores prank calling app giver dig mulighed for at sende et foruddefineret, forudindspillet crank call til dine venner som en sjov telefon prank (crank call). Dine venner vil tro, at en rigtig person ringer, men faktisk sender du en imaginær samtale (prank call). I virkeligheden har de et prankkald med en automatiseret talebesked, der optages med pauseintervaller på de mest interessante tidspunkter, så dine venner kan deltage og sige noget sjovt. Du har mulighed for at optage håndsving-opkaldet og have det godt grine af det.


Hent






Similar Suggested Software

Gratis HD Voice med krystalklart kvalitet, Fancy Group Ring og Chat, Del PhotoandDoodle; med venner

Smart t9 foto dialer. Med hurtigopkald, opkald blokker, privat id, dual sim osv .

Gratis opkald, International Call App-iCall

Fake Call - Fake SMS I appen kan du simulere et indgående falsk opkald eller SMS fra en vigtig person, når du sidder fast i en dårlig situation

Call Center Penting

     

Berisi daftar Call center penting berlaku Nasional seperti: BASARNAS ..

HandHelp - Life Care / barrierefri nødopkaldsalarm-app til alle nødstilfælde, globalt brugt, med valgfri transmitterende direkte alarm..