Hent

Tracer Lightbox tracing app Om

Editors 'rating
     
Tracer Lightbox tracing app Specifikationer
Version:
1.1.11
Dato tilføjet:
6. juli 2022
Dato frigivet:
11. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
58
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Tracer Lightbox tracing app v1.1.11

Tracer. Lightbox-sporings-app er en integreret sporings-app til tegning og illustration. Denne app er beregnet til at blive brugt med et fysisk papir til..

Tracer Lightbox tracing app Screenshots


Tracer Lightbox tracing app Editors 'rating

Tracer! Lightbox-sporings-app er en integreret sporings-app til tegning og illustration. Denne app er beregnet til at blive brugt med et fysisk papir til stencilering og tegning. du skal bare vælge et skabelonbillede, derefter placere et kalkerpapir over det og begynde at spore.

Standardappen er en hvid skærm med en lysstyrkekontrolindstilling. Placer dit referencebillede over enheden, og begynd at spore. Fantastisk til at spore tegninger og skrifttyper, lave stencils, børns farvelægningsark, forbinde-punkt-puslespil osv.

Du bruger appen til at søge efter billedreferencer fra internettet (ved hjælp af nøgleord eller URL-links), eller et billede fra enhedens lager eller tage et billede fra kameraet. Læg derefter et kalkerpapir over billedet og begynd at kopiere.


Hent






Similar Suggested Software

Udvalgt på Product Hunt, Technumbero og Lifehacker .

IQ Quest_5

     

Åbn og interagere med NeoStar e-bøger

Målet med denne app er at introducere deep learning-entusiast til computervision, begyndende fra det grundlæggende og derefter vende sig til mere moderne dyb..