Hent

Mental Math Trainer Om

Editors 'rating
     
Mental Math Trainer Specifikationer
Version:
1.0.78
Dato tilføjet:
5. oktober 2020
Dato frigivet:
7. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Inge

Mental Math Trainer v1.0.78

Test dine mentale matematiske færdigheder i leaderboards og bliv nummer et

Mental Math Trainer Screenshots


Mental Math Trainer Editors 'rating

Skær dine færdigheder med Mental Math Trainer, en nem at bruge app. Det er tempofyldt på et konkurrencepræget niveau. Dette spil vil helt sikkert forbedre din matematiske evne. dette spil er underholdende og lærerigt på samme tid. Det er det bedste gratis mentale matematik træner spil i Play Butik.

Det er den bedste app til at træne og forbedre din matematiske viden. Uddann dig selv ved at teste dine færdigheder og forbedre din mentale matematik med denne spil træner. Forbedre din hjerne. Spor din score. 50.000 spørgsmål tilgængelige.

32 kategorier, der spænder i vanskeligheder fra let til vanskeligt. Forbedre dine mind math færdigheder gradvist over tid, efterhånden som du bliver bedre til beregninger. Brug denne app til at besvare en række spørgsmål over flere kategorier. Du kan vurdere din matematiske evne og vækst ved at gennemgå din præstation. Udfordre dig selv til din matematiske rekord score. Din tid registreres på et globalt leaderboard. Tag udfordringen med at være nummer et i dette matematiske spil. Dette spil er konkurrencedygtigt og sjovt at placere sig i. Brug af denne app er garanteret til at skærpe din mentale matematik, forbedre din hjernekraft og styrke din hukommelse. Det er lærerigt og sjovt. Spor din score for at blive en matematikmester i din hjerne.


Hent






Similar Suggested Software

FEAST Test Training

     

Øvelse til kontrol af flyvekontrol. Forbedre dine færdigheder til ATC .

Engelsk grammatik i brug + test "er en gratis app med engelsk grammatikundervisning

Denne softwaretest-app er udviklet til at teste dine færdigheder inden for softwaretest

Mest omfattende GCSE Maths- Algebra-app

King of Math Junior er et matematikspil i et middelalderligt miljø, hvor du bestiger den sociale stige ved at besvare matematiske spørgsmål og løse ..

IXL

     

Excel overalt med IXL