Hent

Saurashtra University Om

Editors 'rating
     
Saurashtra University Specifikationer
Version:
1.5
Dato tilføjet:
22. juni 2021
Dato frigivet:
5. januar 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver Android 4.0.3 og nyer

Saurashtra University v1.5

Saurashtra University i Rajkot er et af de førende universiteter i Indien

Saurashtra University Screenshots


Saurashtra University Editors 'rating

Saurashtra University i Rajkot er et af de førende universiteter i Indien. Det er spredt over 410 hektar jord. Juridisk ret for Saurashtra University omfatter Amreli, Jamnagar, Porbandar, Rajkot og Surendra Nagar distrikter. Universitetet har flere colleges tilknyttet det, der giver bachelor- og postgraduate uddannelse. National Assessment and Accreditation Council, NAAC, har akkrediteret universitetet med klasse A.

Saurashtra University Official Studentandapos; s Application er en unik mobilapp til at give personlig information til studerende på Saurashtra University. Denne applikation giver seneste personaliserede oplysninger til alle studerende ved Saurashtra University, mens du er på farten. Applikationen giver mulighed for at få alle de nyeste oplysninger og opdateringer om Saurashtra University. Det giver også alle mulighed for direkte at kommunikere med rektoren. Ansøgningen udviklet med den særlige indsats fra vicekansler Shri Pratapsinh Chauhan og syndikatmedlem Shri Mehul Rupani blev lanceret den 19. december 2015 af den ærede guvernør i Gujarat Shri Om Prakash Kohli.


Hent






Similar Suggested Software

Den officielle app af South Carolina Emergency Management Division (SC EMD)

PGC

     

En bedre løsning end undervisning

Appen giver regeringsbedømmelser og oplysninger om Medicare del C, Medicare Advantage (MA) og Medicae del D receptpligtig medicinfordel ..

I over 50 år har MIMS leveret pålidelig og relevant klinisk information til over to millioner sundhedspersonale i Asien

En dynamisk andamp; interaktiv metode til at se tværsnit af menneskelig anatomi på MR

Organic Gardening For Beginners er en app, der indeholder nogle meget nyttige oplysninger om organiske metoder til at bekæmpe skadedyr i din have