Hent

Computer Dictionary Om

Editors 'rating
     
Computer Dictionary Specifikationer
Version:
2.1
Dato tilføjet:
3. maj 2022
Dato frigivet:
10. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Computer Dictionary v2.1

Computer ordbog. Denne ordbog indeholder alle de termer, der bruges i computer relateret til input, output og behandling og alle de termer, der bruges i..

Computer Dictionary Screenshots


Computer Dictionary Editors 'rating

Computer ordbog

Denne ordbog indeholder alle de termer, der bruges på computer, relateret til input, output og behandling og alle de termer, der bruges på computer. hvert ord indeholder betydning med deres korte beskrivelse af hvert ord.

Ordbog Computer Ordbog computer eller brug computeren til forskellige søgeord. Der er en række udtryk og definitioner, som let kan forstås.

Studer det grundlæggende i datalogi sammen med deres betydning. Det er et effektivt værktøj for alle elever og for computerprofessionelle. Gør din computers læring til en sjov og kærlig oplevelse med denne guide. Computer Terms Dictionary er en omfattende ordbog med et arsenal af mere end 2000 termer som operativsystem, netværk, softwareteknik og informationsteknologi osv. Denne offline computertermsordbog fungerer som et effektivt værktøj til læring for alle studerende.


Hent






Similar Suggested Software

Slå op urdu ord på engelsk .

Undersøg forskellige emner

Alle genveje til computere: Genveje til computere ..

Science Dictionary af Farlex giver dig gratis, øjeblikkelig adgang til mere end 100.000 videnskabelige termer og tusindvis af billeder fra flere..

Velkommen til Lær Machine Learning Tutorials | ML tutorials..

Lær grundlæggende begreber inden for datalogi på en nem og overskuelig måde med vores mobilapplikation..