Hent

Budh grah Om

Editors 'rating
     
Budh grah Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
12. marts 2019
Dato frigivet:
12. marts 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Inge

Budh grah v1.0

I hinduistisk mytologi er Budha eller Saumya navnet på planeten Merkurius, sønnen af Chandra (månen)

Budh grah Screenshots


Budh grah Editors 'rating

I hinduistisk mytologi er Budha eller Saumya navnet på planeten Merkurius, sønnen af Chandra (månen). med Tara eller Rohini.

Han er også gud for varer og beskytter af købmænd. Bhdwan eller Mercury er den nærmeste planet til solen, og den er den mindste i solsystemet.

Ved vedisk astrolog anses Budh for at være en fordelagtig, medmindre han er sammen med en malefic planet, i hvilket tilfælde han bliver malefic også.

Kviksølvets øjne er rødlige og brede. Han taler sødt. Hans hud er af grønt græs. Han har stærk hud. Han er en ekstremt RAJSIK planet. Han er tydelig i sin tale og er ren. Han har en blanding af de tre humorer, dvs. slim, galde og vind. Han er glad og har moderat skønhed. Han er dygtig og sindssyg. Den astrologiske planet Merkur er repræsenteret af en dejlig grøn farve.


Hent






Similar Suggested Software

DIMS

     

DIMS er den bedste offline mobile drug indeks Bangladesh .

Ira Academy

     

Ira Academy blev oprettet i år 2014 for at træne unge sind, der stræbte efter at knække ECET, GATE, PSU'er og forskellige andre eksamener

Memorial Physician Group består af voksne og pædiatriske specialister ansat af Memorial Healthcare System i South Florida

Er du godt skolet i dyreriget ..

Test din viden om planteriget

Enhver, der er interesseret i at lære det engelske sprog, kan bruge denne app til at lære frugtnavn på engelsk ved at se, læse og lytte..