Hent

Hotstar Om

Editors 'rating
     
Hotstar Specifikationer
Version:
3.4.2
Dato tilføjet:
21. oktober 2020
Dato frigivet:
29. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Android 4.4 og nyer

Hotstar v3.4.2

Installer den nyeste version af Hotstar-appen, som vi har frigivet som en ny app (med en ny app_ID), på din Android-enhed ..

Hotstar Screenshots


Hotstar Editors 'rating

Installer den nyeste version af Hotstar-appen, som vi har frigivet som en ny app (med en ny app_ID), på din Android-enhed!

Hotstar er din go-to video streaming app til det bedste fra indisk underholdning, tv-shows, LIVE cricket, nyheder og film. Nyd ubegrænset adgang til dine yndlings Star India tv-shows, 200 dage med LIVE cricket, eksklusive Hotstar Specials fra Indias bedste filmskabere og historiefortællere, blockbuster film og LIVE nyheder på 7 indiske sprog.

Hvad du vil elske på Hotstar:

A. LIVE Cricket: Nyd det bedste fra cricket LIVE på Hotstar når som helst og hvor som helst med et væld af funktioner, herunder et eksklusivt Dugout-kommentarfeed, analyse før og efter kamp, regional og ekspertkommentar på seks sprog, originale cricketudstillinger og bagved scenernes handling.


Hent






Similar Suggested Software

De bedste live Cricket Ansøgning om alle slags udstyr, vil dens enkelhed gør du elsker det kun vi brug for en god internet hastighed for at få dig bedst ...

Hurtigste levende cricket score opdateringer og kugle-by-ball kommentar via CricBuzz .

MSKPL

     

Maa Shakti - Khatri Premier League er en Cricket turnering ved Dharmesh Jadhav .

Nummer 1 Cricket App følger Live Cricket Score, Cricket News og Cricket Stats Superfast Cricket Score og kommentar

Hotstar

     

Installer den nyeste version af Hotstar-appen, som vi har frigivet som en ny app (med en ny app_ID), på din Android-enhed ..

Fair Cricket Line

     

Få adgang til de seneste cricketnyheder