Hent

BIEC - Exhibition Centre Om

BIEC - Exhibition Centre Specifikationer
Version:
1.2
Dato tilføjet:
26. august 2022
Dato frigivet:
15. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Android 4.0.3 og nyer

BIEC - Exhibition Centre v1.2

BIEC tilbyder sine udstillere tjenester og faciliteter af højeste kvalitet på niveau med internationale standarder

BIEC - Exhibition Centre Screenshots


BIEC - Exhibition Centre Editors 'rating

BIEC tilbyder sine udstillere tjenester og faciliteter af højeste kvalitet på niveau med internationale standarder. Smukt anlagt over 34 hektar er dette multifunktionelle anlæg et fælles grundlag for industriudstillinger, konferencer, produktdemonstrationer og træningsprogrammer.

BIEC supplerer sine 40.000 kvm overdækkede rum i tre æstetisk og funktionelt designede udstillingshaller, med et 5000 kvm åbent udstillingsområde, perfekt egnet til fremvisning af store og tunge maskiner. VIP Lounge og Business Center er knyttet til hver hal, foruden faciliteter til udstillingsstyring. Konferencecentret, The Food Court og andre støttetjenester til udstiller- og besøgendekomfort, alt sammen inden for det samme kompleks, gør BIEC til et unikt og mest eftertragtet udstillingscenter i Indien.


Hent






Similar Suggested Software

Lucy Clinica & Spa

     

I løbet af mere end 15 år har vi etableret vores navn på listen over virksomheder anerkendt af deres professionelle, uddannede og ..

BroadBand

     

Denne applikation tilbyder en masse gratis tjenester til bredbåndsbrugere i alle provinser, og du kan opdage vores dækningsområder og kontakte din lokale

Take A Break har et dedikeret team af erfarne fagfolk i rejsebranchen