Hent

Last Commando: Sniper Shooter Om

Editors 'rating
     
Last Commando: Sniper Shooter Specifikationer
Version:
2.3
Dato tilføjet:
11. juni 2017
Dato frigivet:
7. juni 2017
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Ingen

Last Commando: Sniper Shooter v2.3

Vær den eneste og sidste kommando, der er tilbage på slagmarken, og prøv at tage ud terroristerne og redde dine kommandoer.

Last Commando: Sniper Shooter Screenshots


Last Commando: Sniper Shooter Editors 'rating

FromMegaByte Studios: En mand, en hær, en krig. Du, den eneste og sidste kommando, forlod på slagmarken som en Master Assassin Sharp Shooter af Elite Force-kommandoen med SWAT-færdigheder. Din hærbaserede base er blevet taget som gidsler af terroristkommandoer - Som raseriet, ensom og sidste overlevende kommando af et afskediget angreb mod en hensynsløs terrororganisation, er du strandet på frontlinjen og helvede bøjet på payback for at score dræbte hovedskud og redning Hver gidsel i denne intense lone kommando sniper shooter. Bevæbnet kamp brydes ud i hæren basen som dine øverste kommandoer er taget i gidsler under brutal terrorist spil uddannelse. Kun dig, den mest elite sniper shooter i holdet, en SWAT uddannet professionel med frontline commando træning afsluttet og en erfaren slagmark krig solider, tage hovedet og dræbe skudt, kan trække de high-skill headshots kræves for at redde dine kommandoer, Tag terroristerne ud og spar dagen i Lone og Last Commando Sniper Shooter, et af de mest intense gratis spil i den første person shooter genre
Hent






Similar Suggested Software

Er du klar til Fort Royale Battle Frontline Combat shooting aren i et af de kongelige slagmarker

Velkommen i en æra med verdens moderne snigskytte skyde 3d terror strejke skydespil

Vil du være en rigtig snigskytte. Denne nye 3D-version vil få dig til at føle dig som en rigtig snigskyttepistol i din hånd, og verden ligner et rigtigt snigskyttespil

Spil fps hærkommando mission FPS mod terror squad skyde ogamp; stød på alle terrorister, hovedsagelig hærkommando i dette fps skydespil..

Elsker du livet med fuld af eventyr, uddannet på en amerikansk hærs træningsskole for en kommandooverlevelse, har du været en del af os hærstyrker..

Velkommen til #1 FPS skyde snigskytte spil på mobil