Hent

TourneyX Pro Om

Editors 'rating
     
TourneyX Pro Specifikationer
Version:
1.0.2
Dato tilføjet:
23. april 2020
Dato frigivet:
1. januar 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Android 4.4 og nyer

TourneyX Pro v1.0.2

TourneyX Pro er et online turneringsstyringssystem bygget af lystfiskere og instruktører, til lystfiskere og instruktører

TourneyX Pro Screenshots


TourneyX Pro Editors 'rating

TourneyX Pro er et online turneringsstyringssystem bygget af lystfiskere og instruktører, til lystfiskere og instruktører. Siden vi lancerede vores oprindelige websted, har vi implementeret adskillige funktioner til at gøre fiskeri og styring af online turneringer lettere end nogensinde før. Med funktioner som AutoCull behøver lystfiskere ikke at bekymre sig om, hvilke fisk der skal udslettes, de indsender blot deres fangst, og vores system vil AutoCull den mindste fangst automatisk.

Vi ved, hvad det kræver for instruktører at administrere en online begivenhed, og med TourneyX Pro er det nemt at dømme og score. Vores topprioritet er at gøre vores system brugervenligt, hurtigt og tilgængeligt. Det gør vi ved at lytte til vores brugere og tilpasse os deres behov. Med vores system fanger lystfiskeren en fisk, sender den til turneringsdirektøren til gennemgang, instruktøren accepterer eller benægter, og TourneyX Pro beregner stillingen.


Hent






Similar Suggested Software

Spil en fascinerende MMORPG med fantastisk tegneserie-stil kunst og en masse humor .

Mest realistiske intercity bus simulator .