Hent

Monkey banana jungle Adventure Om

Editors 'rating
     
Monkey banana jungle Adventure Specifikationer
Version:
9.0
Dato tilføjet:
6. marts 2024
Dato frigivet:
23. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver Android 4.1 og nyer

Monkey banana jungle Adventure v9.0

Monkey banana jungle Adventure er et platformspil, hvor du skal fange prinsessen inde i slottet, spise bananer, overvinde forhindringer..

Monkey banana jungle Adventure Screenshots


Monkey banana jungle Adventure Editors 'rating

Monkey banana jungle Adventure er et platformspil, hvor du skal fange prinsessen inde i slottet, spise bananer, overvinde forhindringer, bekæmpe fjender og besejre verden ved at besejre fjendens herskere.

Hvis du var bananabe jungle, er det gratis og fantastiske Juegos de changos, og bananabe jungle fantastisk og tilgængeligt gratis juegos do monos, uanset hvor du er, er dette bananabe jungle spil for dig, så spil det og nyd Jungle monkey er et eventyr spil. Løb og hop. Fantastisk kamp. Jungle abe spil. Hjælp kong'erne med at samle så mange bananer som muligt og fylde skovene op. Tryk på spring-knappen og dobbeltklik for at fordoble hoppet og flygte fra fælderne. det er et sjovt spil med masser af eventyr. Flyv som tukanen eller vær som en piranha i junglen og få bananer, det er et nemt spil at spille, men det er ikke kedeligt, det er iørefaldende, når bananen spiser det, så det er din hvirvelvind og hav det sjovt, der er fire årstider, der er ingen barriere for din banan , udfordr dig selv og vind spillet. Del det med venner og udfordr dem også, det er den bedste abe, den er hurtig som en Tigger og smart som et æsel og har det sjovt.


Hent






Similar Suggested Software

Brutal arkadespil pixel kunst love.escape fra skræmmende blodige brutale haj !

Spil Lion Adventure at krydse vilde, udfyld tilbage til jungle udfordringer og overleve .

Super Plumber Run

     

Super Plumber Run er en sjov vanedannende platform uendelige kører spillet med et twist .

Spil de bedste android eventyr spil med flotte tegn tegneserie, at du ike .

Tough Jumping 2

     

Et helt nyt spil, der er blandt de sværeste spil i verden .

Dette sjove løb afslappede action point night hunter doodle jump spil step up, vi bringer til dig, er et meget fantastisk eventyr, fornøjelig doodle jump og sjov..