Hent

Guitar Songs Om

Editors 'rating
     
Guitar Songs Specifikationer
Version:
7.0.7 vint
Dato tilføjet:
24. august 2022
Dato frigivet:
11. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Guitar Songs v7.0.7 vint

Er du amatørguitarist og vil du spille din yndlingssang

Guitar Songs Screenshots


Guitar Songs Editors 'rating

Er du amatørguitarist og vil du gerne spille din yndlingssang? Er du en professionel, der vil have alle dine akkorder og tekster altid i lommen?

Hvor ofte har du en situation, når du er til fest, og du vil spille guitar for dine venner? Og i dette øjeblik glemmer vi altid, hvordan man spiller vores yndlingssange. Hvis du vil have en perfekt koncert, er det meget vigtigt for guitaristen at kunne spille og synge en sang på samme tid. Desuden ville det være fantastisk, hvis alle omkring dig kunne synge sammen! Specielt til dig har vi udviklet en unik applikation - handy sangbog med akkorder til guitar. I vores applikation finder du alt, hvad du har brug for til en musiker, en fest eller et hyggeligt selskab! Vi lavede en research og fandt ud af, at for den rigtige musiker er det ikke nok bare at have en liste over akkorder og tekster - en ægte musiker bør heller ikke blive distraheret fra musikken, hvis han vil skabe et rigtigt mesterværk. Og det er grunden til, at vi har gjort vores ansøgning praktisk og maksimal hjælpsom!


Hent






Similar Suggested Software

Mange af KENNY G sange, som du kan lytte til her .

gratis musik og lyric med Mp3 Player .

Nyd sangen fra COCO

Alvin og Chipmunks, oprindeligt David Sevilla og Chipmunks eller simpelthen The Chipmunks, er en amerikansk animeret musikgruppe

Dette er en nyeste tekst og populære sange Collection fra sanger Natti Natasha

Bob Marley Songs

     

Bob Marley All Songs: Denne applikation giver en samling af populære sange fra Bob Marley