Hent

Slovak Keyboard - Emoji Om

Editors 'rating
     
Slovak Keyboard - Emoji Specifikationer
Version:
1.0.2
Dato tilføjet:
8. januar 2021
Dato frigivet:
22. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver Android 4.4 og nyer

Slovak Keyboard - Emoji v1.0.2

Slovakisk er et vestslavisk sprog, der tales af omkring 5,6 millioner mennesker i Slovakiet og også i Canada, Ungarn, Polen, Rumænien, Ukraine og ..

Slovak Keyboard - Emoji Screenshots


Slovak Keyboard - Emoji Editors 'rating

Slovakisk er et vestslavisk sprog, der tales af omkring 5,6 millioner mennesker i Slovakiet og også i Canada, Ungarn, Polen, Rumænien, Ukraine og USA. Slovakisk er nært beslægtet med tjekkisk, polsk og sorbisk.

Slovakisk tastatur er designet og udviklet til at skrive slovakiske ord på alle områder. Sprog er det vigtigste aktiv for enhver nation er en meget vigtig faktor for nationalitet. Engelsk behandles som internationalt sprog og bruges over hele verden. Nogle gange, gennem engelsk, udtrykkes følelser ikke korrekt af folket på andre sprog, det slovakiske sprog har sin egen betydning og havde sin eksistens fra forhistorisk tid. Her skal vi hjælpe dig med at udtrykke dine følelser ved dit modersmål ogquot; Slovakandquot; .andquot; Slovakisk tastatur-emoji andquot; giver dig mulighed for at formidle, hvad du rent faktisk vil have på dit modersmål. Den har flere funktioner, men den bedste at passe på er dens evne til at oversætte engelsk til slovakisk og slovakisk til engelsk. Denne evne gør det meget nyttigt for indfødte såvel som internationale brugere.


Hent






Similar Suggested Software

Udfordre dine venner, mens du spiller Valorant

File Transfer

     

Tilslut og del filer i 2 nemme trin ..

Med denne app kan du beregne trykfald på grund af friktionstab i rør og andquot; minnor lossandquot; påfyldningsbeslag og hydrostatisk hoved til ..

Forestil dig at rejse tilbage i tiden med den gale læge

Hurtig løsning til sikkerhedstråden med automatisk at ringe til andquot, telandquot; Uri med USSD -koder fra integrerede iFrames på hjemmesider

Fast Reboot

     

Bedømmelse: En app, der hjælper dig med at fremskynde din enhed, især når du er på farten.andquot; smartphoneapps.com ..