Lataa

iTel Mobile Dialer Express Tietoja

Editors 'luokitus
     
iTel Mobile Dialer Express Erittelyt
Versio:
4.0.1
Lisätty:
26. heinäkuuta 2023
Päivämäärä vapautetaan:
14. toukokuuta 2019
Hinta:
Free
Käyttöjärjestelmä:
Android,
Lataukset viime viikolla:
29
Lisävaatimuksia
Vaatii Android 4.0:n ja uudemma

iTel Mobile Dialer Express v4.0.1

iTel Mobile Dialer Express on mobiilisovellus Androidille ja muille älypuhelimille, joka tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten VoIP-puhelut ja amp; Tekstiviestit, käyttöjärjestelmät..

iTel Mobile Dialer Express Kuvakaappauksia


iTel Mobile Dialer Express Editors 'luokitus

iTel Mobile Dialer Express on mobiilisovellus Androidille ja muille älypuhelimille, joka tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten VoIP-puhelut ja amp; Tekstiviestit, eri käyttöjärjestelmien pikaviestit ja paljon muuta dataa käyttävistä matkapuhelimista (3G/4G tai WiFi).

Tämän sovelluksen käyttöä varten loppukäyttäjät tarvitsevat operaattorikoodin, jonka he voivat saada VoIP-palveluntarjoajalta. Vaikka palveluntarjoajat voivat käyttää tätä White Label -alustaa tarjotakseen Mobile VoIP -palveluita omalla tuotemerkillään. Ominaisuudet:

VoIP-puhelut ja amp; Tekstiviestit Wi-Fi-, 3G/4G-, edge- tai UMTS-yhteydellä.

Monialustainen pikaviestintä Android-käyttäjä voi keskustella iPhone-käyttäjän tai Windows-käyttöjärjestelmän käyttäjä BlackBerry-käyttäjän kanssa. Tarjoa rajattomasti mobiilichattia ja lisää tarttuvuutta brändiisi.


Lataa






Similar Suggested Software

RingID

     

Soittaa ilmaiseksi, lähettää pikaviestejä kaikki yhdessä viestintäjärjestelmä .

Chatie Messenger

     

Tämä on loistava app hämmästyttävä piirre .

Hae se nyt.

Helppo käyttää ja helppoa yhteyttä vieraisiin ihmisiin

icT Mobile Dialer Express on mobiilisovellus Androidille ja muille älypuhelimille, joka tarjoaa useita toimintoja, kuten VoIP-puhelut ja AMP; Tekstiviestit, käyttöjärjestelmä

Silver Dialer

     

Silver Dialer on mobiilisovellus Androidille ja muille älypuhelimille, joka tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten VoIP-puhelut datakäyttöisestä matkapuhelimesta..