Last ned

ESS Mobile Om

Editors 'rating
     
ESS Mobile Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.1046
Dato lagt:
7. juni 2019
Dato løslatt:
10. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

ESS Mobile v2.0.1046

ESS Mobile er en smart, adaptiv app som, når den brukes med arbeidsgiverens # 039; s konfigurasjon av Attendance on Demand, gir ansatte fleksible ..

ESS Mobile Skjerm


ESS Mobile Editors 'rating

ESS Mobile er en smart, adaptiv app som, når den brukes sammen med arbeidsgiverens konfigurasjon av Attendance on Demand, gir ansatte fleksible tidssporingsalternativer.

Du har tilgang til den informasjonen du trenger for å spore dine arbeidstimer og gjennomgå tidsplaner eller fordeler. Du mottar varsler når du må gjøre noe. For eksempel legger du til et manglende slag på tidskortet ditt. Du kan også registrere oppmøte-relaterte aktiviteter som et fravær eller om du vil være forsinket for ditt arbeidskifte.

Hvis du er en timebasert medarbeider, lar ESS Mobile deg slå inn og ut, be om ledig tid og send et notat til din veileder.


Last ned






Similar Suggested Software

Boomr

     

Spor ansatt arbeidstid på Android-enheter i sanntid .

Arbeidsgivere som bruker COVR Manager kan oppdatere tidsplaner og holde oversikt over statistikk .

Time4Care

     

Time4Care lar deg sende inn dine daglige arbeidstimer for hver klient

Gir direkte tilgang for agenter og veiledere til Aspect Workforce Managemen

Q by TEAM Software

     

Direkte, angi og spore driften til den distribuerte arbeidsstyrken din med Q by TEAM Software, et verktøysett i riktig størrelse som leverer når som helst ..

FieldCentral Mobile App er en følgesvenn til FieldCentral som gjør det enkelt for plenpleiebedrifter å sende besøkinformasjon til mannskapene ..