Last ned

Notifyd Om

Notifyd Spesifikasjoner
Versjon:
1.23.0
Dato lagt:
21. september 2022
Dato løslatt:
2. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 5.0 og nyer

Notifyd v1.23.0

Dine ansatte jobber for hardt for å kommunisere på en HIPAA-kompatibel måte

Notifyd Skjerm


Notifyd Editors 'rating

Dine ansatte jobber for hardt for å kommunisere på en HIPAA-kompatibel måte. Å jobbe gjennom anropslister én om gangen er tungvint, fører til lavere bemanning og tar opp mye av teamets tid. Å snakke i kode over tekst og e-post fører til feilkommunikasjon, frustrasjon og feilstyring.

Teamet ditt trenger HIPAA-kompatibel programvare for å sende meldinger til sykepleiere og klinikere effektivt. Vår sikre meldingsapp gjør planlegging, koordinering av omsorg og andre jobbfunksjoner enkel, rask og effektiv.

Sikker kommunikasjon for sykepleiere, planleggere og backoffice som føles som å sende tekstmeldinger. Vår HIPAA-kompatible app gjør det mulig for ansatte å kommunisere, dele dokumenter og ta bilder og videoer rett fra telefonene og skrivebordet.


Last ned






Similar Suggested Software

Gjør e-post så enkelt som tekstmeldinger .

Allo by Google

     

Få svar, finne informasjon og få ting gjort uten å måtte forlate samtalen .

Logg inn e-post for Yahoo og Outlook, Hotmail og gmail. Med enkle og enkle alternativer kan du bla gjennom alle dine e-postinnloggingsapper med et enkelt klikk

Hoop Messenger

     

Hoop Messenger er en liten, enkel, sikker, rask og morsom meldingsapp som lar deg kommunisere med venner og familie hvor som helst i

Hold deg og bedriften din trygg og sikker