Last ned

Silverline Tele-Consultation Om

Editors 'rating
     
Silverline Tele-Consultation Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.1
Dato lagt:
12. april 2018
Dato løslatt:
12. april 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Ingen

Silverline Tele-Consultation v1.0.1

Tele konsultasjon for Silverline sykehus leger .

Silverline Tele-Consultation Skjerm


Silverline Tele-Consultation Editors 'rating

Silverline App er utelukkende for pasienter som ønsker å konsultere leger i Silverline sykehus for helsespørsmål, annen mening og oppfølging. I dette App-sykehuset kan ansatte registrere eksisterende pasienter på Silverline-sykehuset for oppfølging av telekonsulering. Nye pasienter kan også bruke denne plattformen til å konsultere leger i Silverline sykehus. Bookmyconsult tilbyr en webportal for sykehus (sykehusdashboard) hvor de kan legge til pasienter og leger til Silverline App .
Last ned






Similar Suggested Software

Conoce al doctor humberto uribe morelli .

IHealth ShareCare-plattformen bidrar til å styrke diabetes- og hypertensjonspasienter for bedre å håndtere helsen og få sanntids tilbakemelding fra ..

Oppdag de vakreste sangene til barn, 3d animerte videoer

Al-Shamali General Hospital-applikasjonen gir innovative og bærekraftige løsninger for å gjøre det mulig for enkeltpersoner å motta helse og forebyggende omsorg

Et sykehus er en helseinstitusjon som gir pasientbehandling med spesialisert medisinsk og pleiepersonell og medisinsk utstyr.[1] De..

Å utvikle ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å praktisere medisin krever mye tid og krefter, så det er viktig å forske på..