Last ned

ResponderRel8 (Responder Relate) Om

Editors 'rating
     
ResponderRel8 (Responder Relate) Spesifikasjoner
Versjon:
3.1.4843
Dato lagt:
11. august 2020
Dato løslatt:
11. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 4.4 og nyer

ResponderRel8 (Responder Relate) v3.1.4843

ResponderRel8 (Responder Relate) er en peer-to-peer chat-app for First Responders for å koble sammen, feire og commiserate 24/7 med andre First ..

ResponderRel8 (Responder Relate) Skjerm


ResponderRel8 (Responder Relate) Editors 'rating

ResponderRel8 (Responder Relate) er en peer-to-peer chat-app for First Responders for å koble sammen, feire og commiserate 24/7 med andre First Responder-jevnaldrende anonymt (med mindre du velger å bli kjent).

Første responder er forskjellige. Og ingen forstår livets høydepunkt, laveste og mellomliggende nivåer bedre enn en annen responder. Uansett tema, er det ofte det beste kurset å snakke med en jevnaldrende, men likevel er det ikke alle som ønsker å få kontakt med folk de kjenner, og for landsbygdsresponderere er det kanskje ikke mange jevnaldrende personer å koble seg til i utgangspunktet.

Teamet på All Clear Foundation hørte gjentatte ganger fra Law Enforcement, Fireighter, EMS og Dispatch at mange First Responders ville ha fordel av å komme i kontakt med noen andre som har vært der, gjort det, men de sliter med å finne passende utsalgssteder som er klarert og / eller konfidensiell .


Last ned






Similar Suggested Software

Home Nursing

     

Vår app vil hjelpe mange mennesker til å koble til sykepleiere på en enklere måte å ta sin tjeneste hjemme

Vetcorder Monitor

     

MENET TIL BRUK PÅ TABLETTER