Last ned

Becoming by Michelle Obama - audiobook Om

Editors 'rating
     
Becoming by Michelle Obama - audiobook Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Dato lagt:
9. april 2020
Dato løslatt:
25. oktober 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 4.1 og nyer

Becoming by Michelle Obama - audiobook v1.0

I et liv fylt med mening og gjennomføring har Michelle Obama fremstått som en av de mest ikoniske og overbevisende kvinnene i vår tidsalder

Becoming by Michelle Obama - audiobook Skjerm


Becoming by Michelle Obama - audiobook Editors 'rating

I et liv fylt med mening og gjennomføring har Michelle Obama fremstått som en av de mest ikoniske og overbevisende kvinnene i vår tidsalder. Som First Lady of the United States of Americathe, den første afroamerikaneren som tjente i den rollen, var han med på å skape det mest innbydende og inkluderende Hvite hus i historien, mens hun også etablerte seg som en mektig talsmann for kvinner og jenter i USA og rundt om i verden, dramatisk å endre måtene familiene forfølger sunnere og mer aktive liv, og å stå sammen med mannen sin da han ledet Amerika gjennom noen av de mest opprivende øyeblikkene. Underveis viste hun oss noen få dansetrinn, knuste Carpool Karaoke og løftet opp to jordnære døtre under en utilgivelig medieblending.


Last ned






Similar Suggested Software

Installer Rev Irene på Android-enheten din

Vitaminler.com, ziyaretilerinin Vitamin, Mineral, Bitkisel rnler og Gda Takviyeleri ihtiyalarn %100 Original rnler og Gvenli Alveri ile..