Last ned

PNG Tok-Pisin Om

PNG Tok-Pisin Spesifikasjoner
Versjon:
1.2
Dato lagt:
14. september 2022
Dato løslatt:
8. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 4.2 og nyer

PNG Tok-Pisin v1.2

PNG Tok Pisin er en interaktiv læringsressurs for folk for å støtte deres daglige arbeid når de samarbeider med Papua Ny-Guinea (PNG)..

PNG Tok-Pisin Skjerm


PNG Tok-Pisin Editors 'rating

PNG Tok Pisin er en interaktiv læringsressurs for folk for å støtte deres daglige arbeid når de engasjerer seg i Papua Ny-Guinea (PNG) samfunn.

Appen bruker oppslukende teknologi for å introdusere brukere til PNG-kultur og gir informasjon om PNG-samfunn for å hjelpe arbeidere å forstå mer om PNG-folks unike kulturarv og identitet.

Interaktive funksjoner i appen inkluderer uttale av Tok-Pisin-ord, kart; vanlige hilsener og fraser, bønner og sanger; ordtak, detaljer om seremonier; støtte med å uttale og lære vokaler og konsonanter. Dette kulturelle praksisverktøyet informerer praksisdesign, gjennomgang og arbeidsstyrkestøtte for best mulig å ivareta behovene til PNG-samfunn.


Last ned






Similar Suggested Software

Spoken English

     

Lær å snakke engelsk .

Tuia te ao er en pedagogisk ressurs for Spark New Zealand-ansatte for å lære grunnleggende Mori-språk og protokoll for å støtte deres daglige mahi (arbeid ..

LÆR MINDRE MEN LÆR EFFEKTIV ..

Khmer Learn Chinese

     

Khmer Learning kinesisk kommunikasjonsapplikasjon støtter læring å kommunisere med ham intuitiv, effektiv og ikke kjedelig på smarttelefonen

Owksape

     

Owksape er en morsom ny læringsplattform for Lakota -språket

Lær fransk ordforråd - minst 5 ord per dag med effektive bilder og lyduttale