Last ned

College Physics - Textbook with Quizzes & Problems Om

College Physics - Textbook with Quizzes & Problems Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Dato lagt:
24. februar 2023
Dato løslatt:
6. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 4.0.3 og nyer

College Physics - Textbook with Quizzes & Problems v1.0

College Physics oppfyller standard krav til omfang og rekkefølge for et to-semesters innledende algebrabasert fysikkkurs

College Physics - Textbook with Quizzes & Problems Skjerm


College Physics - Textbook with Quizzes & Problems Editors 'rating

College Physics oppfyller standard krav til omfang og rekkefølge for et to-semesters innledende algebrabasert fysikkkurs. Teksten er basert på eksempler fra den virkelige verden for å hjelpe elevene å forstå grunnleggende fysikkkonsepter. Det krever kunnskap om algebra og litt trigonometri, men ikke kalkulus.

Denne innledende, algebrabaserte, to-semesters høyskolefysikkboken er fundert med eksempler, illustrasjoner og forklaringer fra den virkelige verden for å hjelpe studentene med å forstå sentrale, grunnleggende fysikkkonsepter. Denne online, fullt redigerbare og tilpassbare tittelen inkluderer læringsmål, konseptspørsmål, lenker til laboratorier og simuleringer, og rikelig med praksismuligheter for å løse tradisjonelle fysikkapplikasjonsproblemer.

Søknadens innhold


Last ned






Similar Suggested Software

Vedantu LIVE Learning App - Hele skolen i lommen

LanSchool Student

     

LanSchool v8.0 klasseromsadministrasjonsprogramvare er et prisvinnende program designet for å hjelpe lærere å undervise mer effektivt i en ..

Om EduGorilla ..

Complete Biology

     

Komplett biologiapp er blant de beste biologiappen på markedet

Trenger du leksehjelp? Legg ut spørsmålet ditt på Brainly og motta et klart svar fra en annen student i løpet av minutter. Brainly er verdens største..

Dette er IKKE en gratis app