Last ned

Maven Silicon - Online VLSI Training courses Om

Maven Silicon - Online VLSI Training courses Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.27
Dato lagt:
20. juni 2023
Dato løslatt:
8. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 4.2 og nyer

Maven Silicon - Online VLSI Training courses v1.0.27

Maven Silicon leder alltid VLSI Training Industry, som en førsteklasses VLSI etterbehandlingsskole, ved å sette nye standarder innen VLSI-trening

Maven Silicon - Online VLSI Training courses Skjerm


Maven Silicon - Online VLSI Training courses Editors 'rating

Maven Silicon leder alltid VLSI Training Industry, som en førsteklasses VLSI etterbehandlingsskole, ved å sette nye standarder innen VLSI-trening. Våre mobilappbaserte interaktive online VLSI-kurs kan rettferdiggjøre det samme og overbevise deg om at vi er unike og foran den nåværende VLSI-treningsindustrien.

Vår grunnlegger og administrerende direktør Mr. P R. Sivakumar sier "VLSI-opplæringskurs er svært dyre og tidkrevende for ingeniørutdannede som ønsker å lære og forberede seg på kjerneindustrien mens de tar ingeniørkurset. Jeg har lansert nettkursene med intensjon om å demokratisere de dyre VLSI-kursene. Nå kan hvem som helst velge dette rimelige nettbaserte VLSI-kurset og lære i sitt eget tempo på mobilenheten når det passer det. Jeg er sikker på at våre ambisiøse ingeniører vil benytte seg av dette nettbaserte kurset og komme inn i halvledere industri"


Last ned






Similar Suggested Software

Buzz4health

     

Dele, lære og samarbeide med leger for å løse reelle medisinske tilfeller .

Offisiell Unacademy App med høy kvalitet kurs for lidenskapelige elever

Denne appen for læringspsykologi vil gi deg de viktigste og informative kapitlene og leksjonene for grunnleggende psykologistudier

GITLearning er en online læringsplattform som hjelper alle å lære virksomhet, programvare, teknologi og kreative ferdigheter for å oppnå personlige og ..

Relias Learning tilbyr nettbasert opplæring til postakutt omsorg, helse og menneskelige tjenester, offentlig sikkerhet og intellektuell og utviklingsmessig..