Last ned

Bible Om

Editors 'rating
     
Bible Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.1
Dato lagt:
20. februar 2021
Dato løslatt:
10. februar 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

Bible v2.0.1

Det er den hellige bibelen, King James versjon

Bible Skjerm


Bible Editors 'rating

Itandapos; s Holy Bible, King James versjon! Les det gode ordet og la deg inspirere av en ultra hendig lommeversjon av King James Bible. Ta med appen til kirken og følg med i opplesningene. Donandapos; t går glipp av den viktigste historien som noensinne er skrevet. Kristne overalt bør lese og kjenne Bibelen. Det kan hjelpe deg med å leve et bedre liv. Les Bibelen. Studer Bibelen. Del Bibelen. Lev Bibelen.

Jeg forbedrer alltid appene mine, og vil gjerne gi tilbakemelding. Du kan hjelpe meg med å gjøre det bedre ved å gi tips om hvordan jeg kan forbedre appen.


Last ned






Similar Suggested Software

Mushaf Al Madina

     

Allah den allmektige befalte oss å resitere Koranen og ikke forlate den, så Han, den Allmektige, sa: Resitere Koranen i en vakker stemme og kvote ;

Hindi Kundli gir Daily Horoscope, Rashifal og Janam Kundli på morsmål

Ky aplikacion mund t'ju vij n ndihm t gjith atyre q duan t msojn gjuhn gjermane

Bible Stories for Children er en bibelhistorisk applikasjon for barn som er hentet fra bibelsk historie, alt fra Det gamle testamentet til ..

The Tamil Quran

     

Tamil -Koranen -appen inneholder den mest populære koran -oversettelsen på tamilsk, duas, bøker, fotnoter med unike funksjoner for å resitere, lese og ..