Last ned

Compost Making Process Complete Om

Editors 'rating
     
Compost Making Process Complete Spesifikasjoner
Versjon:
2.0
Dato lagt:
5. april 2022
Dato løslatt:
9. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 2.3 og nyer

Compost Making Process Complete v2.0

Gjødsel er et av de viktige elementene i jordbruksaktiviteter som fungerer som jordgjødsel slik at planter kan vokse bedre og mer..

Compost Making Process Complete Skjerm


Compost Making Process Complete Editors 'rating

Gjødsel er et av de viktige elementene i jordbruksaktiviteter som fungerer som jordgjødsel slik at plantene kan vokse bedre og mer fruktbare og sunnere. Generelt er det to typer gjødsel, nemlig naturlig gjødsel som kompost og kjemisk gjødsel eller kunstgjødsel.

Kompost er det motsatte av kjemisk gjødsel som bruker kjemikalier eller kunstige materialer. Kompost er en mer naturlig gjødsel fordi den bruker organiske materialer som animalsk avfall, organisk avfall og andre ingredienser. Hvordan lage organisk gjødsel er heller ikke så vanskelig og komplisert, i tillegg er det langt mer økonomisk med tanke på kostnader og har også flere fordeler for oss og også miljøet. Kompostgjødsel er veldig viktig, men det er også mange bønder eller kultivatorer som ikke vet hvordan de skal lage kompost riktig og riktig. Her gir vi tips og steg til hvordan du kan lage enkel kompost som du kan gjøre hjemme. Når det gjelder noe av gjødselen som kan lages kompost er:


Last ned






Similar Suggested Software

Lær ideer av synske og gå gjennom hvert punkt som kan oppstå i tankene dine om til dem .

Med Gravity and Orbits simulatoren kan du lære og forstå hvordan tyngdekraften fungerer på jorden og i rommet og hvordan den forholder seg til rakettbaner

Vi lever i en gullalder av biologi

Denne applikasjonen viser hvordan cavendish banandyrking er god og riktig

Ernæringsanlegget vil avgjøre resultatene kan nå peke på innhøstingstidspunkt, mange ting som bør gjøres for å få innhøstingsfruktene er..

WFP Wellbeing-appen er en praktisk guide til hva du trenger å vite om å ta vare på din helse og velvære