Last ned

Guns for mcpe and mine Om

Editors 'rating
     
Guns for mcpe and mine Spesifikasjoner
Versjon:
v11.1
Dato lagt:
20. februar 2022
Dato løslatt:
13. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 4.0.3 og nyer

Guns for mcpe and mine vv11.1

Tror du at de nåværende våpnene for minecraft er for svake. Nye mcpe-våpen vil gjøre deg til en sterkere spiller. Bruk våre våpen til minecraft for å..

Guns for mcpe and mine Skjerm


Guns for mcpe and mine Editors 'rating

Synes du at de nåværende våpnene til minecraft er for svake? Nye mcpe-våpen vil gjøre deg til en sterkere spiller! Bruk våre våpen til minecraft for å oppnå bedre resultater. Guns mod for minecraft pe legger til spillet flere dusin våpen av forskjellige typer og mange nye gjenstander. Å skyte fra mcpe-våpen er spesielt bra. Alle minevåpen og våpen-mkpe-modder har sine egne lyder når de skytes, noe som gir enda mer kulhet til mods.

Alle våpenmods har realistiske 3D-modeller som er laget på grunnlag av faktisk tilgjengelige prøver. Målrettet skyting realiseres også - du kan installere og bruke en snikskytter eller et kollimatorsikte. Du kan få kanonen i inventaret. Minecraft-våpenmods i kanon kan også lages i en arbeidsbenk. Du trenger spesielle ingredienser for dette. Velg en av våpenmodsene for mcpe og klikk på "fire" for å skyte. Du vil høre lyden av skudd, og hvert våpen har sin unike skytelyd. Klikk på antall runder for å laste mods på våpenet på nytt. Du vil høre en ladelyd og en melding vises på skjermen. Noen mkpe-våpen er veldig nyttige for å drepe fiender fra lange avstander. Bare klikk på "mål"-knappen for å sikte mot minepistolene.


Last ned






Similar Suggested Software

Våpenlyd og våpen Explosion Ringtones-appen er en samling pistolskudd lyder fra forskjellige typer våpen

velkommen til Walking Dead zombies skytetropp

FireArms

     

Perfect Weapon Sounds-appen er nå på telefonen din

Har du noen gang ønsket deg et tillegg fra andre verdenskrig for Minecraft. Vel, nå er den her