Last ned (4.35MB)

Guardzilla Om

Editors 'rating
     
Guardzilla Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.8
Filstørrelse:
4.35MB
Dato lagt:
26. mars 2019
Dato løslatt:
10. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

Guardzilla v2.0.8

Hjemsikkerhet er en stor og voksende bekymring for de fleste, men den høye prisen (og månedlige avgifter), kompleksitet og byrdefull installasjon av ..

Guardzilla Skjerm


Guardzilla Editors 'rating

Hjemmesikkerhet er en stor og voksende bekymring for de fleste, men den høye prisen (og månedlige avgifter), kompleksitet og byrdefylt installasjon av typiske hjemmesikkerhetssystemer forhindrer mange fra å beskytte sine hjem og kjære - frem til nå. Introduksjon Guardzilla, et rimelig, brukervennlig, tilpassbart sikkerhetssystem for mindre enn $ 100 og ingen månedlige avgifter. Med Guardzilla, overvåk ditt hjem 24x7 uansett hvor du er fra smarttelefonen din via live video streaming. Du kan til og med lytte inn i rommet og kringkaste stemmen din. Guardzilla kan til og med informere deg om telefonen din (via e-post, tekst og / eller trykkvarsling) når bevegelse er oppdaget og til og med avverge inntrengere hvis du setter ear-splitting 100dB sirene. Det er ro i sinnet - med en liten prislapp.


Last ned (4.35MB)






Similar Suggested Software

Gjest / besøkende og Event Management Application

ADT Pulse 7.0.0

     

ADT Pulse kan hjelpe deg med å beskytte og administrere ditt hjem eller firma .

DIY Hidden Storage

     

DIY skjult lagring. Har du mange verdisaker hjemme? Hva er det sikreste stedet for deg å stole på for å beskytte verdisaker? Lagringsområder ...

Kontroll av SimpliSafe trådløst sikkerhetssystem fra hvor som helst i verden

g!Mobile gir et grensesnitt til en g! hjemmeunderholdning og administrasjonssystem på en iPhone, iPad og iPod Touch. ELAN g! systemet integrerer..

Sikker nettsurfing er et viktig verktøy for å beskytte systemet og lagrede data mot potensiell risiko