Last ned

Real Mah Jongg Om

Editors 'rating
     
Real Mah Jongg Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Dato lagt:
17. mai 2020
Dato løslatt:
21. oktober 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 5.0 og nyer

Real Mah Jongg v1.0

Dette er den eneste REAL Mah Jongg-appen som kan spilles med inneværende års Mah Jongg-kort og med både ekte og dataspillere, eller en ..

Real Mah Jongg Skjerm


Real Mah Jongg Editors 'rating

Dette er den eneste REAL Mah Jongg-appen som kan spilles med inneværende års Mah Jongg-kort og med både ekte og dataspillere, eller en kombinasjon av begge. Det er et spennende, nyskapende, interaktivt spill som gir spilleren en ekte Mah Jongg-opplevelse i motsetning til andre steder på Internett. Du vil føle at du spiller i et EKTE Mah Jongg-spill med vennene dine. Alt du trenger er chips og dukkert (og kanskje litt kaffe og kake!)

Du har valget mellom å spille selv mot datamaskiner, noe som kan hjelpe deg å lære kortet, forbedre og skjerpe Mah Jongg-ferdighetene dine, eller bare glede deg til å spille når som helst og hvor som helst. Du kan også spille med venner og familie hvor som helst i verden, og møte nye spillere i vårt meget vennlige online fellesskap. Alt du trenger er en Internett- eller datatilkobling. Du har også valget mellom tre forskjellige hastigheter, slik at du kan spille i hvilket tempo du er mest komfortabel med.


Last ned






Similar Suggested Software

Beach Basketball er en android app som gir deg utmerket virtuell gameplay .

Ludo Bing

     

Classic 2 andamp; 4 multiplayer Ludo .

Turn Poker

     

Slå texas holdem poker

Donkey Masters er online flerspiller-tilpasning av ditt barndoms favoritt kortspill Donkey

#1 texas holdem poker offline. Beste poker, ingen internett texas pokerspill. Hold dem

Court Piece er kortspillet whist der den eldste hånden slår trumf etter at de første fem kortene er delt ut, og trick-play er vanligvis..