Last ned

Crypt Critters - Idle Monster Game Om

Editors 'rating
     
Crypt Critters - Idle Monster Game Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.2
Dato lagt:
1. mai 2022
Dato løslatt:
21. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 2.3 og nyer

Crypt Critters - Idle Monster Game v1.0.2

Vil du vite hvordan du blir rik på den enkle måten. Det er enkelt. Bare adopter noen søte skapninger som elsker å gjøre deg til gull. Bare sørg for at du gir dem..

Crypt Critters - Idle Monster Game Skjerm


Crypt Critters - Idle Monster Game Editors 'rating

Vil du vite hvordan du blir rik på den enkle måten? Det er enkelt! Bare adopter noen søte skapninger som elsker å gjøre deg til gull! Bare sørg for at du gir dem et godt sted å bo, for eksempel en musky gammel krypt, et skummelt fangehull eller en ~hjemsøkt~ skog. Trykk deg frem for å samle gull for å bli landets rikeste kryptholder i dette klikkerspillet!

Som kryptmesteren er det din jobb å ta vare på de små kjæledyrene dine! I dette inaktive spillet, trykk på skjermen for å samle gull. Når du har samlet nok gull, kan du adoptere flere dyr som produserer mer gull for deg. Oppgrader kjæledyrsdyrene dine for å låse opp flere oppgraderinger og øke produktiviteten! Utvid til nye fangehull og samle forskjellige typer Crypt Critters. Og når du har samlet en hær av skapninger, kan du dra på et oppdrag! Kjemp mot onde monstre for å samle magiske stavebøker og andre sjeldne gjenstander i tidenes beste monstermagnatspill!


Last ned






Similar Suggested Software

Drage Legend, hopping, spillet

Cats vs Birds

     

Cats vs fugler er et vanedannende spill om søte kattunger og ukloke fugler .

Feed Us Hellstorm

     

Piranha er tilbake, her for å terrorisere og livnære seg over alle skapninger som krysser hans vei, herske over de syv hav på jorden så vel som dypet ..

Løpet om gull begynner. Fantastisk løp i en labyrint med feller og listige fiender

ogquot;Lille hekseeventyrogquot; er et nytt, veldig kult arkadespill som vil underholde deg i lang tid og utfordre deg enormt

Slå sammen, utvik og oppdag monstre i fangehullet ditt for den onde mørkeherren..