Last ned

Wetter by t-online Om

Editors 'rating
     
Wetter by t-online Spesifikasjoner
Versjon:
1.9.11
Dato lagt:
4. juni 2022
Dato løslatt:
7. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Androi

Wetter by t-online v1.9.11

Få den nye Wetter-appen på Android-enheten din og motta gjeldende værforhold og prognoser samt varslene om alvorlig vær for

Wetter by t-online Skjerm


Wetter by t-online Editors 'rating

Skaff deg den nye Wetter-appen på Android-enheten din og motta gjeldende værforhold og prognoser samt varslene om alvorlig vær for over 1,5 millioner steder over hele verden.

Opptil 15 favorittsteder kan settes opp for å finne ut nyheter om temperaturer, vindretning, vindhastighet, værmeldinger og nedbørssannsynlighet.

Våre 14 000 værstasjoner og værkart rundt om i verden viser deg gjeldende værforhold, inkludert værmelding for over 180 land.

Aldri bli overrasket av hardt vær eller regn: radaren vår for Tyskland viser deg hvor det har regnet de siste 90 minuttene, når det vil regne der du befinner deg og om det er en dusj, en storm eller et stort dusjområde. Du vil umiddelbart bli varslet i tilfelle stormvarsel for noen av dine favorittsteder.


Last ned






Similar Suggested Software

Portland Weather

     

Vær-applikasjonen for Portland, Oregon vær, Oregon Coast, Mt Hood Ski prognose .

weather

     

Værkanal, værmelding, værmelding i dag med værradar

Den mest nøyaktige værmeldingen: Værmelding i dag, imorgen værmelding, værmelding 7 dager i uken, værvarsel neste d ..

Weather

     

Værmelding er en av de beste gratisværsappene med fulle funksjoner: Lokalt vær, værkart (værkarttjeneste med vindvær) og værwidgets.andlt; ..

Få nøyaktig lokal eller verdensomspennende værmelding enkelt med live væroppdateringer, timevarsel og daglig varsel og live værvarsler

Veur

     

App for Veurstofu slands