Last ned

Neutralizer Om

Editors 'rating
     
Neutralizer Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.2
Dato lagt:
25. februar 2021
Dato løslatt:
31. august 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 4.0 og nyer

Neutralizer v1.0.2

Neutralizer er en equalizer laget for lydgjenoppretting i tankene, i motsetning til mange andre produkter som tilbyr ferdige profiler for lyd ..

Neutralizer Skjerm


Neutralizer Editors 'rating

Neutralizer er en equalizer laget for lydgjenoppretting i tankene, i motsetning til mange andre produkter som tilbyr ferdige profiler for lydforvrengning. Alle er forskjellige, og alle hører på kroppen er forskjellige. Du må teste hørselen din på enheter som deltar aktivt i lydgjengivelse for å være sikker på at eventuelle justeringer du gjør vil fungere for deg. Vi tilbyr brukervennlig grensesnitt som trenger svært få forklaringer. Det er selvforklarende. Og den er elegant.

Hvorfor nøytralizer?

Hvis du ønsker å forbedre lytteopplevelsen på en mobil enhet, vil du for det meste komme til at du trenger en bedre maskinvare. Selv om det i de fleste situasjoner kan være sant, vet du ikke alltid hvorfor.


Last ned






Similar Suggested Software

Enkel applikasjon lar deg rute lyd via mono bluetooth headset .

UltraSound Detector

     

UltraSound Detector er appen som lar deg oppdage ultralyd (ultralyd) akustiske signaler over den brukerdefinerte frekvensen (over 18 KHz..

Pheasant Sound

     

Dette er en veldig enkel fasanlyd i mobilapplikasjon..

Dette er en veldig enkel eplebit-lyd i mobilapplikasjon..

du vil høre lydkvaliteten mest super som er den første globale equalizeren som betydelig forbedrer lydeffektene og gjør din Android..

Fx musikkspiller for Android