Last ned

eyeParaty Om

Editors 'rating
     
eyeParaty Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.1
Dato lagt:
22. mai 2018
Dato løslatt:
23. mai 2018
Pris:
Update
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Ingen

eyeParaty v1.0.1

Dykk inn i verden av virtuell virkelighet .

eyeParaty Skjerm


eyeParaty Editors 'rating

FromeyeMood: EyeParaty er en virtuell reality travel app som tar deg til de vakreste og bevarede stedene i Paraty, en historisk by som ligger i Rio de Janeiro, Brasil. Det bringer en samling av paradisiske strender, uberørt fosser og landemerker i den historiske byen som er oppført av UNESCO som "det mest harmoniske koloniale arkitektoniske settet" av landet. Stereobildene (ekte 3D) og lyder, får deg til å føle at du virkelig er i disse stedene! Vi tror vi har den perfekte virtuelle reality-reiseprogrammet, bare på grunn av fantastiske bilder og lyd. Du kan nyte turen din ved hjelp av virtuelle virkelighetsbriller, og nyt en fullstendig fornøyd opplevelse for dine sanser, eller bruk din egen skjerm for å møte alle disse fantastiske stedene. Alle steder som vises i appen er merket på et kart over regionen
Last ned






Similar Suggested Software

Gå rett til hjertet av hvor du går .

VirTimePlace

     

Kom inn i en virtuell 3D-verden av historiske steder på sitt beste tiden .

Er du en vandrere som planlegger å reise til Saint Kitts og Nevis eller en escapist som ønsker å betale en virtuell tur på kart ?

Leter du etter fantastiske reisefotografier av Danmark for å dekorere nettbrettet eller phoneand # 039; s startskjerm eller lås skjerm som bakgrunnsbilder eller wallpape ..

Finn attraksjoner med detaljerte offline kart. Byguide med lokale tips for din tur til Memphis

Siden 1998 har DogFriendly.com levert reiseinformasjon for mennesker og kjæledyr