Last ned

Indian Land Unit Converter Om

Indian Land Unit Converter Spesifikasjoner
Versjon:
1.6
Dato lagt:
24. januar 2022
Dato løslatt:
23. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever Android 4.1 og nyer

Indian Land Unit Converter v1.6

andquot;Indian Land Unit Converterandquot; er nyttig å konvertere alle de grunnleggende enhetene for land- og områdekonvertering i indiske stater

Indian Land Unit Converter Skjerm


Indian Land Unit Converter Editors 'rating

"Indian Land Unit Converter" er nyttig for å konvertere alle de grunnleggende enhetene for land- og arealkonvertering i indiske stater. I India varierer landmålingsenheter fra stat til stat. Standardenheter som Square Feet, Square Yards, Square Meters, Acres og Hektar. Lokale enheter som Bigha, Biswa, Marla, Kanal, Ground, Cent, Ankanam, Guntha, Kattha, Shatak, Kantra, etc. Størrelser på enheter som Bigha, Biswa og Kattha varierer også fra stat til stat.

Denne appen er ekstremt nyttig for byggere, landkjøpere / selgere, bønder og offentlige tjenestemenn, måling av land, folk som bor i landsbyer, metro og byer.


Last ned






Similar Suggested Software

Funksjonene inkluderer: Daglig oppdaterte valutakurser ..

Unit Converter Pro

     

Unit Converter Pro er et praktisk verktøy for studenter, lærere og utøvere innen ingeniørfag, fysikk, naturfag og tekniske fag

Denne enhetsomformeren er veldig intuitiv for å konvertere alle valutaer, vekter og mål

Time Calculator

     

Få profesjonelle resultater hver gang med dette hendige og brukervennlige verktøyet for prosjekter som involverer tidsmålinger. Arbeid i og konverter mellom..

Alt-i-ett enhetskonverteringsapp er et enkelt og elegant konverteringsverktøy som inneholder 2000+ måleenheter med 150+ valutaomregner live..

Med måleenhetskonvertering har du 30 kategorier av måleenheter og flere hundre konverteringer mellom enheter