Hent

Korean Bible Om

Korean Bible Specifikationer
Version:
2.1
Dato tilføjet:
2. april 2023
Dato frigivet:
10. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver Android 4.1 og nyer

Korean Bible v2.1

Korean Bible - Lyt til Guds ord hver dag og kom tættere på Gud ved at bruge den koreanske bibel-app

Korean Bible Screenshots


Korean Bible Editors 'rating

Korean Bible - Lyt til Guds ord hver dag og kom tættere på Gud ved at bruge den koreanske bibel-app. Vi ser frem til din feedback og eventuelle forslag til forbedringer. Prøv at installere nu, det er GRATIS!

Den hellige bibel på koreansk sprog (Hangul). Nyd denne koreanske bibelapplikation i Android gratis, som indeholder Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente med tekst- og lydversion på koreansk sprog.

Kristendommens praksis i Korea drejer sig om to af dens største grene, protestantisme og katolicisme, der tegner sig for henholdsvis 8,6 millioner og 5,3 millioner medlemmer. Romersk katolicisme blev først introduceret i slutningen af Joseon-dynastiet. I 1603 vendte Yi Gwang-jeong, koreansk diplomat, tilbage fra Beijing med adskillige teologiske bøger skrevet af Matteo Ricci, en jesuitermissionær til Kina. Han begyndte at formidle oplysningerne i bøgerne, og de første frø til kristendommen blev sået. I 1758 forbød kong Yeongjo af Joseon katolicisme officielt som en ond praksis. Romersk katolicisme blev igen introduceret i 1785 af Yi Seung-hun. Koreanske kristne var udsat for forfølgelse.


Hent






Similar Suggested Software

Etiopiske amharisk 81 ortodokse bibel Android app

NIV Bible Free Download

Gideon Bible App

     

Find hjælp. Find sandheden

Denne etiopiske amhariske ortodokse Bible 81 android-app er den eneste komplette 81 bøger fra Det Gamle og Nye Testamente, kenona-bøger, denne bog er ..

Top 10 De største bøger nogensinde af Top 10 (Bog) Ligesom: Gratis bøger pdf Topbog Bibliotek med tekniske bøger

Det er forfatterens mål og formål at præsentere et afbalanceret syn på endetidsbudskabet ved blot at blive ved, hvad båndene siger og..