Hent

Avenza Maps - Offline Mapping Om

Editors 'rating
     
Avenza Maps - Offline Mapping Specifikationer
Version:
3.6.3
Dato tilføjet:
25. januar 2022
Dato frigivet:
11. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Avenza Maps - Offline Mapping v3.6.3

Hent appen. Få kortet. Avenza Maps er en kraftfuld offline kortviser med en tilsluttet kortbutik i appen til at finde, købe og downloade..

Avenza Maps - Offline Mapping Screenshots


Avenza Maps - Offline Mapping Editors 'rating

Hent appen. Få kortet. Avenza Maps er en kraftfuld offline kortviser med en tilsluttet kortbutik i appen til at finde, købe og downloade professionelt skabte kort til en bred vifte af anvendelser, herunder vandreture, cykling, camping, udendørs rekreation og eventyrrejser. Gratis til rekreativ brug, bare betal for kort (eller download dem gratis). In-app abonnement påkrævet for professionelle brugere.

Vores mobilkort behøver ikke internettet for at fungere. Skal du på vandretur? Find en officiel park eller et topografisk kort, og naviger kun med GPS for at finde dig selv på et kort, selv når du ikke er tilsluttet WiFi eller et mobilnetværk. Optag dine spor, anslå rejsetider, og tilføj stedsmarkører og billeder for at dele med andre.


Hent






Similar Suggested Software

Ivory Coast Maps: Offline Maps Without Internet er et unikt program i Android GPS 3D

Offlinekort til Hong Kong

Offlinekort til Tokyo

Brug offline kort og GPS selv uden internetforbindelse

Nem at bruge udendørs/offline GPS-navigationsapp med adgang til de bedste topografiske kort og satellitbilleder for Australien

Funktioner..