Hent

UN Women BCCMA Om

UN Women BCCMA Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
17. september 2024
Dato frigivet:
9. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver Android 5.0 og nyer

UN Women BCCMA v1.0

De Forenede Nationers Entitet for Ligestilling og Empowerment of Women (UN Women) opererer i øjeblikket i over hundrede og tredive (130)..

UN Women BCCMA Screenshots


UN Women BCCMA Editors 'rating

United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women (UN Women) opererer i øjeblikket over hundrede og tredive (130) steder globalt. De fleste af disse steder adskiller sig med hensyn til størrelse og type tilstedeværelse. I henhold til FN's systemdækkende politik CEB/2014/HLCM/17 skal hver lokation have en krisestyrings- og forretningskontinuitetsplan og udføre en årlig test. For at maksimere tiden kan dets personale dedikere til kerneforretningsfunktioner; UN Women har til hensigt at automatisere krisestyring og Business Continuity planlægning, test og eksekveringsprocessen gennem brugervenlig Business Continuity og Crisis Management Application.


Hent






Similar Suggested Software

Spor dine mobile steder, finde aktuelle placering, afstand og nærliggende steder .

Joystick for GPS

     

Flyt overalt på GPS uden at flytte fysisk med hjælp fra Joystick til GPS .

og # 039; PV modul og # 039; løser den forenklede ligning af det fotovoltaiske modul med en enkelt eksponentiel og fem parametre, fra testdataene (Voc, Vmp ..

Track Locator

     

Omnicomand # 039; s Track Locator giver dem, der arbejder på eller er interesseret i den britiske jernbaneindustri med en enkel måde at bestemme deres nuværende placering på

GPS Tether

     

Del nemt din realtids placering fra en Android-enheds WiFi Hotspot eller via Bluetooth

Teleporter din telefon til ethvert sted i verden. GPS Simulator med JoyStick