Hent

Silver Dialer Om

Editors 'rating
     
Silver Dialer Specifikationer
Version:
1.0.8
Dato tilføjet:
1. september 2023
Dato frigivet:
12. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Silver Dialer v1.0.8

Silver Dialer er en mobilapp til Android og andre smartphones, der tilbyder en række funktioner som VoIP-opkald fra dataaktiveret mobil..

Silver Dialer Screenshots


Silver Dialer Editors 'rating

Silver Dialer er en mobilapp til Android og andre smartphones, der tilbyder en række funktioner som VoIP-opkald fra dataaktiverede mobiltelefoner (3G/4G eller WiFi).

For at bruge denne app skal slutbrugere have en operatørkode, som de kan få fra en VoIP-tjenesteudbyder. Mens tjenesteudbydere kan bruge denne White Label-platform til at tilbyde mobile VoIP-tjenester i deres eget mærke.

Funktioner:

VoIP-opkald via Wifi, 3G / 4G, edge

Til tjenesteudbydere

Silver Dialer er tilgængelig i alle større OS-platforme, og du kan fuldt ud tilpasse andamp; mærke det efter dine krav. For en gratis prøveperiode:


Hent






Similar Suggested Software

3G Hastighed op Browser er en ekstremt hurtig mobil browser! 3G Hastighed op Browser blev skabt til hurtig og effektiv søgning oplevelse, kommunikation i. ..

icT Mobile Dialer Express er en mobilapp til Android og andre smartphones, der tilbyder en række funktioner som VoIP-opkald andamp; SMS'er, kryds-OS

Samsung Accessory Service giver et stabilt miljø, hvor du kan bruge en række funktioner ved at tilslutte tilbehør til din mobilenhed

Send øjeblikkelig mobiltelefonkredit til over 150 destinationer i verden i 3 nemme trin

iTel Mobile Dialer Express er en mobilapp til Android og andre smartphones, der tilbyder en række funktioner som VoIP-opkald andamp; SMS'er, cross-OS..