Last ned

Silver Dialer Om

Editors 'rating
     
Silver Dialer Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.8
Dato lagt:
1. september 2023
Dato løslatt:
12. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

Silver Dialer v1.0.8

Silver Dialer er en mobilapp for Android og andre smarttelefoner, som tilbyr en rekke funksjoner som VoIP-anrop fra dataaktivert mobil..

Silver Dialer Skjerm


Silver Dialer Editors 'rating

Silver Dialer er en mobilapp for Android og andre smarttelefoner, som tilbyr en rekke funksjoner som VoIP-anrop fra dataaktiverte mobiltelefoner (3G/4G eller WiFi).

For å bruke denne appen trenger sluttbrukere en operatørkode, som de kan få fra en VoIP-tjenesteleverandør. Mens tjenesteleverandører kan bruke denne White Label-plattformen til å tilby mobile VoIP-tjenester i sitt eget merke.

Egenskaper:

VoIP-anrop via Wifi, 3G / 4G, edge

For tjenesteleverandører

Silver Dialer er tilgjengelig i alle større OS-plattformer, og du kan tilpasse andamp; merke det i henhold til dine krav. For en gratis prøveversjon:


Last ned






Similar Suggested Software

3G Speed ​​UP Browser er en ekstremt rask mobile nettleser! 3G Speed ​​UP Browser ble opprettet for rask og effektiv søkeopplevelse, kommunikasjon i. ..

icT Mobile Dialer Express er en mobilapp for Android og andre smarttelefoner, og tilbyr en rekke funksjoner som VoIP-samtaler andamp; SMS, kryss-OS

Samsung Accessory Service gir et stabilt miljø der du kan bruke en rekke funksjoner ved å koble tilbehør til mobilenheten din

Send umiddelbar mobilkreditt til over 150 destinasjoner i verden i 3 enkle trinn

iTel Mobile Dialer Express er en mobilapp for Android og andre smarttelefoner, som tilbyr en rekke funksjoner som VoIP-samtaler andamp; SMSer, cross-OS..