Last ned

Radiographic Anatomy X-Ray Om

Editors 'rating
     
Radiographic Anatomy X-Ray Spesifikasjoner
Versjon:
1.5
Dato lagt:
13. januar 2017
Dato løslatt:
13. januar 2017
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Ingen

Radiographic Anatomy X-Ray v1.5

Radiologisk Anatomy of Human Body .

Radiographic Anatomy X-Ray Skjerm


Radiographic Anatomy X-Ray Editors 'rating

FromMedicalApp: Anatomy X er et program som gjør det mulig for brukeren å vite det fulle omfanget av radiologiske anslag brukes daglig i pasientbehandlingen. Den dekker over 100 digitale røntgen områder; skull, maxillofacial, ryggrad, thorax, abdomen, bekken, øvre og nedre ekstremiteter. Viser normale i hvert anslag, noe som letter helsepersonell gjenkjenne patologiske og velge hensiktsmessige anslag for hvert område. Den er beregnet på leger, radiologer, tannleger, medisinske teknologer, medisinstudenter og annet helsepersonell område, og for alle som er interessert i denne saken. Anatomi X er et program som lar brukeren å vite det fulle omfanget av radiologiske anslag som brukes i daglig pasientbehandling
Last ned






Similar Suggested Software

Tele konsultasjon for Silverline sykehus leger .

Sliter du med noen av tankene og følelsene dine. Leter du etter måter å forbedre din emosjonelle velvære? Moodpath er din ..

Al-Shamali General Hospital-applikasjonen gir innovative og bærekraftige løsninger for å gjøre det mulig for enkeltpersoner å motta helse og forebyggende omsorg

Et sykehus er en helseinstitusjon som gir pasientbehandling med spesialisert medisinsk og pleiepersonell og medisinsk utstyr.[1] De..

Å utvikle ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å praktisere medisin krever mye tid og krefter, så det er viktig å forske på..

Healthfully lar deg administrere helsebehovene dine ved å kommunisere med helsepersonell, få tilgang til helseinformasjonen din og..