Last ned

Driver Om

Editors 'rating
     
Driver Spesifikasjoner
Versjon:
1.9.0
Dato lagt:
19. oktober 2018
Dato løslatt:
19. oktober 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever Android 4.1 og opp

Driver v1.9.0

Sørg for at du gjør alt du kan for kreftpleie

Driver Skjerm


Driver Editors 'rating

Det er på tide å bli føreren av kreftpleie.

Driver gir deg tilgang til å sørge for at du gjør alt du kan for kreftpleie. Gjennom førerens plattform kan du også få tilgang til våre ekstra betalte tjenester: Hyperdrive og Everdrive. Som det første trinnet i både Hyperdrive og Everdrive samler og administrerer vi all din medisinske informasjon, inkludert (1) dine medisinske poster og (2) ditt biologiske materiale (tumor og spytt).

Hyperdrive tilsvarer samtidig evaluering på over 30 kreftsentre, som i dag er fysisk umulig og uoverkommelig dyrt. Vi bruker din omfattende profil for å finne ut om du er kvalifisert for de mest banebrytende behandlingene som er tilgjengelige i dag. Gjennom en virtuell konsultasjon, kobler vi deg deretter til en onkolog for å diskutere alternativene dine, og utvikle deg behandlingsplanen som passer best for deg. Deretter velger du et senter, vi gjør avtalen, og vi leverer alle dine poster som er nødvendige for at du skal bli behandlet.


Last ned






Similar Suggested Software

Rask og enkel håndbok for hver klinisk og ikke-klinisk personale .

Tele konsultasjon for Silverline sykehus leger .

Amaze Health

     

Amaze gir amerikanere mulighet til å ta ansvar for sitt eget helsevesen ved å gi dem alt de trenger på en enkelt plattform

Kun tilgjengelig i California. Curai Health er den raskeste måten å besøke en autorisert lege og få svar på helsespørsmålene dine

Et sykehus er en helseinstitusjon som gir pasientbehandling med spesialisert medisinsk og pleiepersonell og medisinsk utstyr.[1] De..

Gullstandarden for behandling av opioidbruksforstyrrelser (OUD) er nå tilgjengelig uansett hvor..