Last ned

WSBTV Channel 2 Weather Om

WSBTV Channel 2 Weather Spesifikasjoner
Versjon:
3.8
Dato lagt:
12. september 2022
Dato løslatt:
9. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Android,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

WSBTV Channel 2 Weather v3.8

Sjefmeteorolog Glenn Burns og Severe Weather Team 2 har gjort den mest nøyaktige lokale værappen, WSBTV Weather App, enda bedre

WSBTV Channel 2 Weather Skjerm


WSBTV Channel 2 Weather Editors 'rating

Sjefmeteorolog Glenn Burns og Severe Weather Team 2 har gjort den mest nøyaktige lokale værappen, "The WSBTV Weather App", enda bedre. Ny i 2015, Atlantas kraftigste værapp inkluderer følgende:

-- Push-varsler er GRATIS for mer enn 100 værvarslingstyper, inkludert alt fra tornadovarsler til vinterstormvarsler, tåke, brann, vind og tropiske stormvarsler. Se en fullstendig liste i varslingsinnstillingene.

-- Nye kartlag er nå tilgjengelige for å legges til den interaktive radaren, inkludert alvorlige vakt- og advarselslag, kjeglen med sannsynlighet for tropiske stormer, stormrapporter og mer. Trykk på lag- og innstillingsknappene på radaren for å se en fullstendig liste.


Last ned






Similar Suggested Software

Forutsi Asia Vær av INSAT-3DR Indiske vær satellittbilder andamp; Rapportere.

Weather

     

Værmelding er en av de beste gratisværsappene med fulle funksjoner: Lokalt vær, værkart (værkarttjeneste med vindvær) og værwidgets.andlt; ..

Veur

     

App for Veurstofu slands

Wetter by t-online

     

Få den nye Wetter-appen på Android-enheten din og motta gjeldende værforhold og prognoser samt varslene om alvorlig vær for

La aldri været overraske deg igjen

Radar Express gir deg umiddelbar tilgang til en animert værradar med høy oppløsning og all lokal værinformasjon du trenger levert av..